Ouderverenigingleden gezocht!

16-03-2023
Wij zoeken nieuwe leden voor onze oudervereniging!

Daarom stellen we ons graag even voor. Wij zijn de Oudervereniging (OV) van de St. Martinusschool.
Nathaly (voorzitter), Marjolein (secretaris), Hilde (penningmeester), Kim, Janiek, Dorien, Karola, Chantal, Sabrina, Patricia en Shelly (namens school), allemaal mama’s van kinderen op onze school.
Wij zorgen er samen met de leerkrachten elk jaar voor dat de schoolfoto’s worden gemaakt, de schoolreis wordt geregeld, de kaarsjes aan zijn met kerst, de sint onze school bezoekt, er iets lekkers is met carnaval, dat het jaar goed wordt afgesloten enz.. Kortom allemaal leuke dingen voor onze en jullie kinderen.
Voor het komende schooljaar zijn wij op zoek naar extra leden. Het helpen bij de OV wil zeggen 4 a 5 vergaderingen per jaar en deelnemen in 1 of 2 werkgroepen zoals sint, kerst, pasen, carnaval etc..
Wil je ons volgend jaar een handje helpen geef dit dan aan bij de groepsleerkracht van jouw kind, of via één van ons is natuurlijk ook prima.
Voor volgend jaar zijn we ook op zoek naar iemand die een jaar mee wil lopen met Hilde (onze penningmeester) en die dan deze taak over 2 jaar van haar over kan nemen. Ook hiervoor kunt u zich melden bij de groepsleerkracht of bij een lid van de OV.

Wij kijken er naar uit om er met jullie en voor jullie en onze kinderen leuke vieringen van te maken!