Nieuws

Laatste nieuws
Groep 1-2 bezoekt de fietsenwinkel

In de groepen 1-2 staat het thema ''de fietsenwinkel'' centraal. Een bezoekje aan de fietsenwinkel in Rucphen kan dan natuurlijk niet missen. Afgelopen week bezochten de kleuters fietsenwinkel Martens Tweewielers. We bekeken de verschillende soorten fietsen, de werkplaats, de verschillende onderdelen van de fiets, de balie, het magazijn en nog veel meer. Het was een leuk en leerzaam uitstapje! Mede door het enthousiasme van de kinderen hebben we in de klas nu ook een fietsenwinkel waarin de kinderen spelenderwijs alles ontdekken rondom het thema. 

Martens Tweewielers, heel erg bedankt! 
 
Nieuw logo

Bij de nieuwe uitstraling van het gebouw, wilden we ook een nieuw logo. We hebben ons klassieke Martinuslogo gemoderniseerd. De Martinus M die bestaat uit twee kinderen die hand in hand staan, is gebleven: met rondere vormen en andere kleuren heeft het een andere uitstraling gekregen. Meneer Peter heeft destijds het oude logo ontworpen en heeft nu ook het nieuwe logo gemaakt.
Weer naar school

Het einde van de vakantie nadert.
Weg blijheid, vrijheid waar je zin in hebt.
Hallo structuur en regelmaat.
Maar vooral ook: hallo vrolijke zenuwachtige koppies.
Zenuwen ook voor de leerkracht, want wat gaat dit jaar ons brengen?
Welke leuke, maar ook minder leuke dingen komen op ons pad?
Geniet van alle mooie momenten en leer van alle minder mooie momenten!
Laten we er samen vooral een onvergetelijk schooljaar van maken!

Feestelijk afscheid groepen 8

Na een bijzonder laatste jaar heeft basisschool Sint Martinus in Rucphen woensdag echt afscheid genomen van de groepen 8.

De gebruikelijke schoolkampweek en musicaluitvoering konden dit jaar vanwege het coronavirus niet doorgaan. Desondanks hebben de kinderen de afgelopen dagen ontzettend genoten van het door ouders georganiseerde kamp en de door school georganiseerde schoolverlatersdagen en twee bijzondere musicalavonden waar ouders de gelegenheid hebben gekregen de film van de musical te bekijken in aanwezigheid van de schoolverlaters. Woensdag werden de festiviteiten afgesloten met een rondrit met de Partybus door Rucphen, een fotosessie op de rode loper, een barbecue én een galafeest.

https://www.internetbode.nl/regio/rucphen/318067/feestelijk-afscheid-groepen-8-sint-martinusschool-in-rucphen

Welkom op de Sint Martinusschool

Wij mogen komend schooljaar weer veel nieuwe kinderen verwelkomen. Deze kinderen ontvangen een leuk welkomstcadeautje. Psst… niet verklappen wat er allemaal in die mooie tassen zit! 

Wij wensen jullie alvast een mooie vakantie en een hele fijne start op onze school! Tot snel!