Nieuws

Laatste nieuws
Fijne vakantie!
Wij wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie! 
Afscheid meester Peter
Onze lieve meester Peter had vandaag een klein afscheidsfeestje. Heel zijn werkend leven heeft hij met volle overgave gewerkt op onze school. Peter, ontzettend bedankt! We gaan je missen!
Bedankt OV
Woensdag 3 juli werden alle kinderen en leerkrachten verwend door de OV, bedankt!
Bezoek van de brandweer
Maandag 24 juni kwam er een brandweerwagen langs bij ons op school. Vragen stellen, even zitten in de brandweerwagen en natuurlijk ook met de brandslang op het schoolplein spuiten. Geweldig! Brandweermannen (papa’s van een aantal kinderen uit groep 1-2), heel erg bedankt! 🚒💦
Bezoek aan het Nederlandse drukkerij museum
In verband met de kinderkunstweken is groep 4 naar het Nederlandse drukkerij museum geweest. Het is een museum over boekdrukkunst. De kinderen hebben een leerzame ochtend/ middag gehad en mochten ook zelf veel proberen in het museum. Een geslaagd uitstapje👍🏻
Voorstelling thema dieren
Woensdag 29 mei is er een voorstelling opgevoerd door de kleuters en peuters in de theaterzaal van Agora. 
Rekenen in groep 3
Deze week zijn de kinderen uit groep 3 op een leuke manier bezig geweest met de sommen van 20 voor rekenen. Ze hebben samen nieuwe rekenspellen ontdekt, die we hebben aangeschaft voor de groepen 1 tot en met 8.
Schoolhandbaltoernooi 2024 🤾🥈
De St. Martinusschool wenst u een fijne Koningsdag! 👑🇳🇱
Een kijkje in groep 7-8B!👀
Alle leerlingen van groep 7 hebben hun verkeersdiploma gehaald!
Op 28 maart hadden de leerlingen van groep 7 al laten zien dat ze alle theorie beheersen wat betreft het verkeer. Het was dit jaar zeker geen gemakkelijk theoretisch verkeersexamen, maar uiteindelijk had iedereen dit onderdeel behaald.

Op 12 april hebben de leerlingen laten zien dat ze de theorie die ze beheersen ook toe kunnen passen in het verkeer en vanuit daar hebben ze allemaal dik verdiend hun praktisch verkeersexamen behaald.

Doordat alle leerlingen beide onderdelen hebben afgerond, hebben ze vandaag hun welverdiende verkeersdiploma ontvangen.
Complimenten aan alle leerlingen van groep 7, maar ook zeker aan de vele vrijwilligers! 👏
Gastles van meester Jesper! 
 
⚽️Schoolvoetbaltoernooi⚽️
Ook dit schooljaar deden we namens de St. Martinusschool weer met 3 teams mee aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Heerlijk om te zien hoe onze leerlingen uit verschillende klassen en leeftijden zo fanatiek en respectvol samen de strijd aan gingen en genoten van deze middag.

Wij willen alle begeleiders, die ervoor gezorgd hebben dat de leerlingen een leuke en sportieve middag hebben gehad, enorm bedanken!
Vrolijk Pasen!
Pasen in de groepen 1-2 
We hebben weer veel leuke en mooie dingen geknutseld rondom het thema Pasen, Paasbingo gespeeld en verschillende activiteiten met paaseitjes gedaan natuurlijk! Lopen met een paasei op een lepel was moeilijk, maar dit vonden ze geweldig!
De kinderen hebben genoten van de verschillende activiteiten.
 
Groep 5/6A leest stapels boeken uit de nieuwe bibliotheek op school.
De collectie is vernieuwd met boeken van onder andere meester Jesper en de waanzinnige boomhut. Wat vinden jullie van de nieuwe bibliotheek?
Op zoek naar een fijne basisschool?
Wordt uw kind komend schooljaar vier jaar? Of al aan het kijken voor een basisschool? Wij gaan graag met u in gesprek! Een rondleiding hoort er natuurlijk bij. Kom met ons in contact door:

Telefoonnummer: 0165 34 80 55
Mail: infomartinus@borgesius.net

Graag tot ziens!
Wij wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie!
Voorleesontbijt 2024
Woensdag 24 januari mochten de kinderen uit de onderbouw in pyjama naar school komen. Lekker ontbijten in de klas en luisteren naar een mooi verhaal vol met rijm, wat een feest!
BoekenSushi
Een leuke manier om aandacht te besteden aan leesmotivatie, is doormiddel van de werkvorm ‘BoekenSushi’! Zeker als er heel veel nieuwe boeken in de bieb zijn bijgekomen.
Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Kerstmarkt: donderdag 21 december.
Jullie komen toch zeker ook wel even gezellig langs?
Plusklas
Dinsdag 19 december hadden de leerlingen van de plusklas een bijzondere les. Namelijk een les mindset van paralympisch atleet Olivier van de Voort. Zijn kinderboek “kampioen 2.0” is ook voorleesboek bij onze methode Atlantis.
Sinterklaas
Een heerlijk avondje toegewenst namens de Martinusschool! 
Verkiezingen
In de bovenbouw plusklas hebben een aantal leerlingen van onze school woensdag 22 november een heel bijzondere afsluiting gehad van het thema politiek. Tweede Kamerlid Hans Teunissen kwam langs en had alle tijd en ruimte om antwoord te geven op zeer uiteenlopende vragen. Een mooie ervaring voor iedereen.
Bezoek aan het Rijksmuseum
Maandag 20 november zijn de groepen 7/8 naar het Rijksmuseum geweest. Hier hebben de leerlingen een rondleiding gekregen met het thema “Proef de geschiedenis”. Dit sluit perfect aan bij het hoofdstuk van geschiedenis, namelijk de Gouden Eeuw.

Bent u al wel eens bij het Rijksmuseum geweest?
Hoera, 60 jaar! 

 
Openochtend
Wij kijken terug op een gezellige, leuke en druk bezochte openochtend!
Groep 1-2A geniet van het thema ''Bij mij thuis''!
Openochtend
Jullie komen toch zeker ook wel even een kijkje nemen? Zaterdag 4 november van 10:00 tot 12:00 uur, voor alle kinderen tot en met 4 jaar!
Afsluiting Kinderboekenweek
Wat een geslaagde afsluiting van de Kinderboekenweek ‘Bij mij thuis’ hebben we gehad. In een participatiebijeenkomst aan het begin van dit thema hebben kinderen van alle bouwen meegedacht over de invulling van de workshops. Dit alles werd verzorgd door Anneke Wijn van CC educatie. Ouders en geïnteresseerden werden door hun kinderen rondgeleid door onze expositie, museum en atelier. Door een kijkwijzer werd er gericht gekeken. Niet alleen waren er prachtige producten te zien, ook het doorlopen proces kon iedereen van begin tot einde bekijken.
De Kinderboekenweek is van start!
Woensdag 4 oktober hebben we de Kinderboekenweek samen met de kinderen feestelijk geopend. Aan het eind van de ochtend was er een druk bezochte boekenmarkt. De komende week gaan we werken rondom het thema 'bij mij thuis'. Onze leesconsulent Giselle geeft een aantal lessen en ook komt Anneke Wijn creatieve workshops geven aan onze groepen in het schoolatelier vanuit cultuur. Vrijdag 13 oktober zijn jullie vanaf 11.30 uur van harte welkom bij de 'bij mij thuis route' om te komen kijken naar wat we allemaal hebben gedaan in deze feestelijke en leerzame week. Hopelijk tot dan!
Sint Martinusschool op Instagram
Volg ons nu ook op Instagram!