Kinderopvang 't Toverbosch

Kinderopvang 0-4 jaar

Kinderopvang 't Toverbosch
Sinds januari 2021 is kinderopvang 't Toverbosch gevestigd in de Sint Martinusschool in Rucphen. Wij bieden flexibele dagopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Onze flexibele opvang houdt in dat je alleen opvang afneemt voor de momenten die jullie nodig hebben. We zijn 52 weken per jaar geopend van 7:30 uur tot 18:30 uur. (op aanvraag openen we vroeger)


Van kleins af aan leren en ontdekken de kindjes veel van en met elkaar. Onze lieve pedagogisch medewerkster doen elke dag hun uiterste best om alle kindjes van 't Toverbosch een fijne, gezellige en leerzame dag te bezorgen. De allerkleinsten leren veel van de oudste kinderen, de oudste kinderen helpen de kleinsten én de pedagogisch medewerksters waar ze kunnen.
Samen met Puk werken we dagelijks aan verschillende thema's en doen we leuke activiteiten. We gaan er graag even op uit en vieren graag feest!


Binnen de Sint Martinusschool werken we voornamelijk samen met de peuteropvang en de kleuterklassen. Voor de kinderen die hier naar school gaan als ze 4 jaar worden is de school al bekend terrein en samen maken we de overstap van de dagopvang naar de kleuterklas zo klein en prettig mogelijk. Korte lijntjes en een goede samenwerking vinden we daarom erg belangrijk. Daar hebben alle kinderen uiteindelijk veel plezier van!

Wil je meer informatie over onze opvang, kijk dan op de website:
https://www.toverbosch.nl

Natuurlijk mag je ook altijd even bellen (06-16064106), mailen (info@toverbosch.nl) of even langskomen om een kijkje te nemen of informatie op te vragen.

Tot snel!
Danielle Dockx en Jorinda van der Weide
Kinderopvang 't Toverbosch